η φωνή σου

η στήλη μας

   
Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com
 


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 
 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

 Ελληνικό Θέατρο
Βούπερταλ
Griechisches Theater
Wuppertal

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 DIAGORAS

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
 

 

ΤΑ «ΕΥΛΟΓΙΑΣΜΕΝΑ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ
του Υποστρατήγου ε. α K.Χ. Κωνσταντινίδη, 14.10.2004

Η Αμερική δεν πάει καθόλου καλά και δικαίως έχει γίνει μισητή από τους λαούς. Κατηγορείται από διεθνείς οργανώσεις για παραβιάσεις:

1 ανθρωπίνων δικαιωμάτων (κράτηση σε μυστικές φυλακές, στέρηση νομικής προστασίας στους κρατουμένους, κακοποιήσεις, βασανιστήρια κ.α)

2 εκλογικών διαδικασιών. Τούτο την εντάσσει στην χωρία των τριτοκοσμικών και κρυπτοφασιστικών χωρών. Το θέμα μας όμως είναι η Ευλογιά και ο εμβολιασμός των Αμερικανών στρατιωτικών με τον ιό.

Είναι γνωστή σε όλους η φοβερή αυτή νόσος που άφησε στο παρελθόν εκατομμύρια θύματα στο πέρασμα της. Ο ιός της Ευλογιάς χρησιμοποιήθηκε σαν όπλο εξοντώσεως αντιπάλων, κάτι που αναβιώνει και σήμερα με τα βιολογικά όπλα. [Με τον ιό της ευλογιάς οι Αμερικανοί νέο-έποικοι εξόντωσαν τους γηγενείς Ινδιάνους, εγκαταλείποντας κουβέρτες μολυσμένες με τον ιό] Ο ιός της ευλογιάς είναι ένας εξαιρετικά μεταδοτικός ιός, γνωστός με το όνομα Variola. Το τελευταίο κρούσμα της νόσου σημειώθηκε το 1977 και ως εκ τούτου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θεωρεί ότι η νόσος ξερριζώθηκε το 1980. Το 1972 υπογράφηκε η Συνθήκη για την Κατάργηση των Βιολογικών Όπλων, η οποία προβλέπει την καταστροφή όλων των αποθεμάτων . Παρότι όμως οι ΗΠΑ, η Σοβιετική Ένωση και η Β. Κορέα είχαν υπογράψει την σχετική Συνθήκη δεν έχουν ακόμη καταστρέψει τα βιολογικά τους όπλα. Όπως αναφέρει ο Dr. Larry Gross, 700.000 περίπου βετεράνοι του Κόλπου είχαν υποβληθεί σε εμβολιασμό κατά της Ευλογιάς(άρθρο του Timothy Watson). Γιατί; Μια εξήγηση υπάρχει:

1 πιθανόν να ανέμεναν βιολογικό πόλεμο από το Ιράκ. [Να σημειωθεί ότι τώρα δεν γίνονται εμβολιασμοί, διότι αφ' ενός η νόσος ξεριζώθηκε και αφ' ετέρου, το εμβόλιο φέρνει παρενέργειες και σπανίως και θάνατο]

2 μπορεί και να σχεδίαζαν οι Αμερικανοί βιολογικό πόλεμο κατά των Ιρακινών. Το περίεργο όμως είναι ότι έχουν χαθεί τα αρχεία των εμβολιασμών.

Ο Peter Kawaja, βετεράνος του Κόλπου, ήγειρε αγωγή κατά της Αμερικανικής Κυβερνήσεως για εγκλήματα πολέμου, συσχετίζοντας την καταστροφή του Ομοσπονδιακού κτιρίου Murrah της Οκλαχόμα με την «Καταιγίδα της Ερήμου». Αυτός ισχυρίζεται ότι μέσα σ' αυτό το κτίριο φυλάσσονταν τα σχετικά με τον εμβολιασμό αρχεία και κατέστρεψαν το κτίριο για ν' αποφύγουν τυχόν διώξεις από τους βετεράνους του πολέμου. Ο Peter Kawaja υπέβαλε αγωγή στο Δικαστήριο της Φλώριδας, όπου κυβερνήτης είναι ο αδελφός του προέδρου Μπους, ο George Herbert Walker Bush. Ενάγει επίσης εκατοντάδες ομοσπονδιακούς πράκτορες για εγκλήματα πολέμου, απόκρυψη, συνωμοσία, διαφθορά, συνδρομή και υποκίνηση, απάτη, συσκότιση της δικαιοσύνης κλπ. Τότε οι ομοσπονδιακοί πράκτορες εισέβαλαν στο σπίτι του και κατέσχον ταινίες, φακέλλους και λοιπές μαρτυρίες που σχετίζονται με το θέμα της Ευλογιάς, για "λόγους εθνικής ασφαλείας". Όμως υπολόγισαν "χωρίς τον ξενοδόχο", διότι το Radio Personality είχε κρατήσει αντίγραφα. Τι περιμένεις όμως από μια Πολιτεία που την κυβερνούν εγκληματίες, συνωμότες, ψεύτες, άφρονες, άπληστοι και κακοί;

http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon

http://www.achilleous.com

 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος γράφει ιστορία
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ' αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα...!
Μάγειρας

 Όποιος ελέγχει το παρόν,
ελέγχει και το παρελθόν.
 Όποιος ελέγχει το παρελθόν,
"καθορίζει"
το μέλλον
George Orwell

 

Θερμοπύλες
Κ.Καβάφης 1903

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ απ' το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ' ίσιοι σ' όλες των τες πράξεις.
Αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία.
Γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
Είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
Πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε.
Πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
Όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
Πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος.
Κ΄ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.
 

 

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

ΑΡΧΕΙΟ

Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν
Νά είσαι καλά καί νά χαίρεσαι, οι θεοί δέ νά σού δίδουν ευτυχία. (Οδύσσεια Ω 402.)