η φωνή σου

η στήλη μας

   
Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com
 


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 
 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

 Ελληνικό Θέατρο
Βούπερταλ
Griechisches Theater
Wuppertal

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 DIAGORAS

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
 

 

Γιατί ο Μπους θα παραμείνει στην εξουσία.
Μάγειρας, 13.10.2004

Τον επόμενο μήνα γίνονται προεδρικές εκλογές στις «ΗΠΑσραήλ». Το πολιτικό μετεωρολογικό δελτίο προμηνύει, ότι οι Σιωνοφασίστες άρχισαν να δείχνουν συναίνεση απέναντι στους αδιάλλακτους Λευκούς-Αγγλοσάξονες-Βαπτιστές, όσον αφορά την παραμονή του υδροκέφαλου Μπους στην προεδρεία, υπό όρους βέβαια.

Από τη φάρα και η σάρα των Σιωνοφασιστών πάνω στην πολιτική σκακιέρα προωθείται βέβαια ο Κέρρυ, αν όχι για να τον βγάλουν Πρόεδρο, αλλά με την απορρέουσα από το συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων κατάσταση να μπορούν να προωθούν τα μαμωνικά τους προγράμματα, που δεν έχει σημασία με πιο κόμμα, όταν αυτό συμφέρει.

Με την ίδια στρατηγική, συνδιαλλαγής, Αγγλοσαξόνων και Σιωνοφασιστών, (Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατών), στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, που κράτησε τρεις ολόκληρες μέρες στην Καλιφόρνια, με το πρόσχημα ότι μετράνε ψήφους, επιτεύχθηκε το διπλωματικό εκλογικό πραξικόπημα εις βάρος της αμερικανικής δημοκρατίας.

Ο Αλλ Γκορ, που είχε κερδίσει τις εκλογές, πετάχτηκε στο κάλαθο των αχρήστων για να χαθεί στη συνέχεια στα χωνευτήρια του πολιτικού σκουπιδόμυλου.

Όλοι οι οιωνοί συνηγορούν σήμερα ότι την ίδια μοίρα περιμένει και τον (ανίκανο για τις καταστάσεις) υποψήφιο αυτών των εκλογών Κέρρυ. Δηλαδή και να κερδίσει ανήκει στους χαμένους.

Κανένα άλλο κράτος δεν έχει καταφέρει να παίζει με τόση επιτυχία το δίπολο πολιτικό παιχνίδι, που ενώ στην ουσία ο μελλοντικός Πρόεδρος είναι εκ τον προτέρων «εκλεγμένος», να γίνονται εκ των υστέρων «δημοκρατικές» εκλογές.

Από τα δημοσίως τεκταινόμενα, με τον τρόπο που προβάλλονται αυτά, μπορεί να βγει το συμπέρασμα.:

Ότι οι Αγγλοσάξονες θα διατηρήσουν όλα τα βασικά υπουργεία χωρίς εβραϊκή συμμετοχή στην κυβέρνησή τους. Θα επανδρώσουν τις μυστικές υπηρεσίες που λειτουργούσαν ή και λειτουργούν ακόμη διαβρωμένες από τη Μοσσάτ, και θα απομακρύνουν τους Εβραίους από διευθυντήρια κέντρα.

Οι Αγγλοσάξονες δεν θα κρατικοποιήσουν το Νομισματοκοπείο των ΗΠΑ που είναι ιδιωτική επιχείρηση των Σιωνοφασιστών και που ο κάθε αμερικανός φορολογούμενος πληρώνει κατευθείαν κρατικό χαράτσι στους Εβραίους Σιωνιστές που ελέγχουν όλες τις κρατικές τράπεζες της ομοσπονδίας των ΗΠΑ.

Δεν θα καταδικάσουν ποτέ στον ΟΗΕ το Ισραήλ, όσο αφορά την Παλαιστίνη. Δεν θα σταματήσουν την πολύπλευρη οικονομική βοήθεια προς το Ισραήλ. (Πέρα από τις καθορισμένες κρατικές παραχωρήσεις, ο κάθε Εβραίος με αμερικανική υπηκοότητα είναι ελεύθερος να επενδύει όσα από τα κεφάλαια του θέλει στη Χώρα του Ισραήλ, τα οποία κεφάλαια απαλλάσσονται πάσης φορολογίας. Έτσι να λείπουν ανυπολόγιστα ποσά από το ομοσπονδιακό ταμείο των ΗΠΑ εις βάρος του αμερικανού πολίτη).

Θα συνεχιστεί το ανοιχτό μέτωπο του πολέμου κατά του Ισλάμ, με στόχο επέμβασης στο Ιράν, τη Βόρια Κορέα, (πράγμα που δεν εμπιστεύονται στον Κέρρυ), χωρίς να αποκλείεται σε μια δοσμένη στιγμή να χρησιμοποιηθούν και ατομικά όπλα περιορισμένου βεληνεκούς πράγμα που θα αλλάξει τη ροή της παγκόσμιας πολιτικής πορείας.

Προφανώς χωρίς κανείς να φιλοδοξεί να παίξει το ρολό του πολιτικού μέντορα και εκείνου του μελλοντολόγου, με την αρχή «πίσω από τη βροντή έρχεται και η βροχή», μπορεί να προβλέψει την επόμενη Αγγλοσαξονική και Σιωνοφασιστική τετραετία, που θα είναι καταστροφικότερη, σε άψυχο και έμψυχο υλικό, από την τελευταία που διανύουμε. Γεγονός που θα εκθέσει τους Αγγλοσάξονες, μέσα και έξω από την Αμερική και θα τους φέρει σε ανοιχτή ρήξη με το Σιωνοφασισμό, πράγμα που φαίνεται ότι αποφεύχθηκε αυτή την περίοδο.

Το γεγονός της σύγκρουσης, σύμφωνα με τα δεδομένα δεν αποκλείεται να γίνει κατά το διάστημα των εκλογών του 2008 με υποψήφια, για πρώτη φορά στην Ιστορία των ΗΠΑ, την Εβραία κυρία Κλίντον. Γεγονός που θα αναγκάσει τους Αγγλοσάξονες να προβούν σε φρικιαστικές αποκαλύψεις του παρελθόντος εις βάρος των Σιωνοφασιστών, που μια από αυτές θα είναι και η αποκάλυψη της αλήθειας για την καταστροφή του Trade Center της Ν. Υόρκης στις 11.09.04, που είναι έργο δικό τους.

Στην εποχή που προγραμματίζονται εκτοξεύσεις στο διάστημα και μετά τέσσερα χρόνια ταξίδι προσγειώνονται ομαλά σε άλλους πλανήτες, ο πολιτικός προγραμματισμός πάνω στη Γη για 50 χρόνια είναι κοινωνική αναγκαιότητα.

Το άρθρο αυτό δεν γράφτηκε για να πείσει σώνει και καλά τον αναγνώστη για το πώς έχει μια κατάσταση, αλλά να τον ερεθίσει να ενδιαφερθεί, να ανοίξει συζήτηση στο περιβάλλον του γύρω από το πιο καυτό θέμα της εποχής μας. Να ενδιαφερθεί να περισυλλέξει σχετικές πληροφορίες και σύμφωνα με τα εξελισσόμενα να βγάζει τα προσωπικά του συμπεράσματα.

Μάγειρας, 13.10.2004
metanastis@t-online.de

 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος γράφει ιστορία
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ' αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα...!
Μάγειρας

 Όποιος ελέγχει το παρόν,
ελέγχει και το παρελθόν.
 Όποιος ελέγχει το παρελθόν,
"καθορίζει"
το μέλλον
George Orwell

 

Θερμοπύλες
Κ.Καβάφης 1903

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ απ' το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ' ίσιοι σ' όλες των τες πράξεις.
Αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία.
Γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
Είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
Πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε.
Πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
Όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
Πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος.
Κ΄ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.
 

 

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

ΑΡΧΕΙΟ

Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν
Νά είσαι καλά καί νά χαίρεσαι, οι θεοί δέ νά σού δίδουν ευτυχία. (Οδύσσεια Ω 402.)