η φωνή σου

πρώτη σελίδα
           

η στήλη μας

   
Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com
 


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 
 
 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

 Ελληνικό Θέατρο
Βούπερταλ
Griechisches Theater
Wuppertal

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 DIAGORAS

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
 

 

 

ΧΩΡΕΣ ΕΝ ΟΜΗΡΕΙΑ
του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη, 11.1.07

Σήμερα οι περισσότερες κυβερνήσεις τελούν κάτω από ομήρεια μιας μικρής συνωμοτικής κλίκας. Αυτά μας τα επιβεβαιώνει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο η Ms. Edmonds, πρώην στέλεχος του FBI. Βέβαια αυτή δεν βλέπει την κεφαλή του τέρατος, αλλά μόνον τα φτερά του, δηλαδή τα διάφορα λόμπι- που ουσιαστικά είναι «κράτος εν κράτει». Η κυριότερη οργάνωση που καταδυναστεύει εδώ και αιώνες τον κόσμο είναι ο Διεθνής Σιωνισμός. Αυτός με «εργαλείο» την Ιουδαϊκή Βίβλο έχει απλώσει ένα πελώριο θεοκρατικό ιστό που καλύπτει ασφυκτικά σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Τις τελευταίες δεκαετίες ο σιωνιστικός ιστός ενισχύθηκε με το ατσάλινο στημόνι των πολυεθνικών επιχειρήσεων, οι οποίες σχεδόν στην πλειονότητα τους ελέγχονται είτε από Εβραίους-σιωνιστές Κροίσους, είτε από άτομα που πρόσκεινται στην εν λόγω άρχουσα τάξη. Αιχμή του δόρατος αυτών των «ευαγών ιδρυμάτων» είναι οι Τράπεζες και το Στρατιωτικο-Βιομηχανικό Σύμπλεγμα, μέσω του οποίου η παγκόσμια άρχουσα τάξη ρουφάει κυριολεκτικά το αίμα και τον ιδρώτα των λαών και ενθυλακώνει με τους πολέμους και τους εξοπλισμούς αμύθητα πλούτη.

Ο ασφυκτικότερος όμως κλοιός έχει επιβληθεί στις ΗΠΑ. Ουσιαστικά η Αμερική κυβερνάται από μια αόρατη Εβραική «Μαύρη Χείρα». Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αόρατης παγκόσμιας υπέρ-κυβέρνησης είναι εν αφανεία, ορατό δε είναι μόνον ένα μικρό μέρος, που εμφανίζεται υπό μορφήν ποικίλων Εβραικών οργανώσεων και άλλων λόμπι (Τουρκικού, Σκοπιανού, Αλβανικού κ.α) Αυτά υποστηρίζονται από το πανίσχυρο Ισραηλινό AIPAC (Εβραικό λόμπι). Αντίθετα το Ελληνικό βάλλεται και υποβαθμίζεται, πρωτίστως από την επίσημη Ελληνική Πολιτεία. US relationship with Israel is not good for US security. Βy John J. Mearsheimer, professor of political science and a co-director of the Program on International Security Policy at the University of Chicago, and Stephen M. Walt, academic dean of the Kennedy School, published their paper, "The Israeli Lobby and U.S. Foreign Policy," on the Kennedy School of Government at Harvard University.

Το Ισραηλινό AIPAC είναι «κράτος εν κράτει» και διαλύει εκ των έσω την άλλοτε ακμάζουσα Αμερικανική Συμπολιτεία. Ως και κατασκοπία ασκεί σε βάρος των ΗΠΑ. Εξαπατούν την Αμερικανική και διεθνή κοινή γνώμη ότι δήθεν για όλα φταίει η Αμερική-και όχι η συνωμοτική σιωνιστική κλίκα της Ουάσιγκτον, η οποία χρησιμοποιεί σαν ανδρείκελα της τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ, το Κογκρέσο, το Στέητ Ντιπάρτμεντ, το Πεντάγωνο, τις Μυστικές Υπηρεσίες(CIA, NSA, FBI κλπ) . Αποκρύπτουν από τον Αμερικανικό λαό ότι εδώ και μισό αιώνα-δηλαδή από της αυθαίρετης και γκανγκστερικής ιδρύσεως του τρόμο-Κράτους του Ισραήλ- η «Αμερικανο-σιωνιστική Διοίκηση» καταβαραθρώνει ενσυνειδήτως τα Αμερικανικά συμφέροντα προς όφελος των Ισραηλινών συνωμοτικών σχεδίων. Κι’ αυτό επετεύχθη με τον πλήρη έλεγχο όλων των μοχλών της Αμερικανικής Διοίκησης από το Κράτος του Ισραήλ. Οι ΗΠΑ είναι ουσιαστικά όμηρος των Εβραίων Σιωνιστών. Αυτοί ελέγχουν απόλυτα την Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Federal Reserve Bank), την Διεθνή Τράπεζα (World Bank), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (International Monetary Fund(IMF), τον Διεθνή Οργανισμό Εμπορίου (World Trade Organization (WTO) και φυσικά μέσω των ΗΠΑ ελέγχουν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ο ατσάλινος ιστός είναι κεντημένος με τον καμβά των μασονικών στοών των Ιλλουμινάτων, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, της στοάς «Κρανίου και Οστών», της Τριμερούς Επιτροπής, της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), των 40’ Σοφών κλπ, καθώς και των πολυάριθμων διεθνών Μη- Κυβερνητικών Οργανώσεων και Ανεξάρτητων Αρχών, που δρουν υπό μορφήν 5ης φάλαγγος και υπονομεύουν το εσωτερικό μέτωπο των χωρών, χωρίς να έχουν καμία απολύτως δημοκρατική νομιμοποίηση. (Παρ’ ημίν μεταξύ άλλων δρουν το ΕΛΥΑΜΕΤ- προωθητής Σχεδίου Αννάν, Παρατηρητήριο Ελσίνκι, Ουράνιο Τόξο-προωθούν το Σκοπιανό κ.α) Η Αβρααμική θεοκρατία αποτελεί το πνευματικό ναρκωτικό της Παγκόσμιας Συνωμοσίας. Οι τρεις Εβραιογενείς θρησκείες (Ιουδαισμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) με τον Πάπα, τους Ραββίνους, τους Πατριάρχες και τους Ιμάμηδες, αποτελούν το θεμέλιο πάνω στο οποίον στηρίζεται όλο το σιωνιστικό οικοδόμημα. Ο Ιουδαιοχριστιανισμός εδώ και 1700 χρόνια έχει επιβληθεί δια της βίας στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, μαζί με τον Ισλαμισμό που επεβλήθη βραδύτερον.

Αυτή η πολυκέφαλη «Λερναία Υδρα» κατασπαράζει τους λαούς μέσω των «δημοκρατικά εκλεγμένων» ή και των δικτατορικών κυβερνήσεων -ανδρεικέλων. Όποιος δεν υπακούει στις εντολές της, είτε αντικαθίσταται «με δημοκρατικές μεθόδους», είτε ανατρέπεται δια πραξικοπήματος, είτε καταδικάζεται με εμπάργκο και βομβαρδισμούς, είτε ρίπτεται σε εμφύλιο πόλεμο με την μέθοδο του «διαίρει και βασίλευε», χωρίς να λείπουν και οι δολοφονίες, οι απαγχονισμοί, η εξαγορά συνειδήσεων κ. α. Αν όλα αποτύχουν τότε γίνεται στόχος κάποιας «Καταιγίδος» σαν αυτές που κατέστρεψαν και διέλυσαν την πρώην Γιουγκοσλαβία, το σημερινό Ιράκ, το Αφγανιστάν, τον Λίβανο, την Κύπρο, τον Παναμά, την Νικαράγουα, το Βιετνάμ κλπ.

Η αφανής Εβραϊκή Εξουσία φοβάται να βγει στο ξέφωτο, διότι είναι δειλή και δόλια. Η ίδια δεν κάνει πολέμους, με εξαίρεση τις γενοκτονίες των άμοιρων Παλαιστινίων εκ μέρους του Ισραήλ. Πάντα μπροστά βάζει τα «Αμερικανάκια» και τους Ευρωπαίους για να βγάζουν αυτοί τα κάστανα από την φωτιά, ενώ η σιωνιστική πλουτοκρατία εισπράττει τα αστρονομικά κέρδη από τους υπερπόντιους γενικούς ή τοπικούς πολέμους, τις εθνικές συρράξεις, τους εμφυλίους πολέμους και τους τεράστιους εξοπλισμούς, τους οποίους η ίδια μηχανεύεται για να καταδολιεύει τους ανύποπτους και ευκολόπιστους λαούς. Οι εξοπλισμοί είναι τα λύτρα των λαών για «προστασία» από τους παγκόσμιους «προστάτες-συνωμότες» για να μην «σπάσουν το μαγαζί». Διαφορετικά κινδυνεύουν από τα βομβαρδιστικά και τους πυραύλους των ΗΠΑ να τα κάνουν «γης Μαδιάμ». Μετά την καταστροφή σπεύδουν με τις πολυεθνικές εταιρείες τους να πάρουν τις δουλειές. Αρπάζουν πετρέλαιο, πρώτες ύλες και υπέρ-χρεώνουν όχι μόνον τους ζωντανούς, αλλά και αυτούς που δεν ήλθαν ακόμη στην ζωή.

Ποιός υποκίνησε τον ατυχή Ελληνο-Τουρκικό Πόλεμο του 1897, τον Α! και Β! Π.Π, την Μικρασιατική Καταστροφή, τον Εμφύλιο Πόλεμο, τον Ψυχρό Πόλεμο, την δολοφονία Κέννεντυ , τον μύθο του Ολοκαυτώματος, την Κυπριακή Τραγωδία και τώρα τον σχεδιαζόμενο ακρωτηριασμό της Ελλάδος κ.ο.κ;

Αυτή την «παγκοσμιοποίηση» θέλουν, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν μερικές εκατοντάδες πολυεθνικών εταιρειών. Αυτές ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή, την διακίνηση των αγαθών, την ροή των πληροφοριών και τα διάφορα διεθνή λόμπι-με προεξάρχον το Εβραϊκό- να ανατρέπουν το διεθνές δίκαιον, να εκβιάζουν κυβερνήσεις μέσω αντιδημοκρατικών υπερεθνικών θεσμών αμφιβόλων προθέσεων -όπως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου κ.α Αυτό το πολυεθνικό συναπάντημα και τα διεθνή ΜΜΕ δρουν κυριολεκτικά ερήμην των λαών σε πλανητικό επίπεδο και επιβάλλουν στις χώρες το «πολιτικώς ορθό» χωρίς καμία ιστορική αναφορά, κανένα πολιτικό ή δημοκρατικό όραμα για τον κόσμο.

Έτσι, η πορεία της Ευρώπης, αλλά και οι τύχες της παγκόσμιας κοινότητας έχουν αφεθεί στα χέρια τεχνοκρατών και διπλωματών, ενός αλαζονικού παγκόσμιου καθεστώτος που κρύβεται ουσιαστικά πίσω από ένα παγιδευτικό ιστό για τα έθνη, τους πολίτες και τις κοινωνικές τάξεις. Η νέα γεωπολιτική ιδεολογία υπό τον Τζωρτζ Μπους, τον νεώτερο, είναι στην ουσία το τελευταίο στάδιο του ιμπεριαλισμού.

Ο Ιμπεριαλισμός εξελίσσεται πέρα από το κλασσικό στάδιο. Αυτό έληξε με τον Β!Π.Π και συνεχίζει τώρα με την εξάπλωση των πολυεθνικών εταιρειών και την εμφάνιση των υπερεθνικών Οργανισμών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) Το νέο δόγμα του είναι ο «συνεχής πόλεμος» για την παγκόσμια κυριαρχία. Δύο γεγονότα σφράγισαν τις πρόσφατες εξελίξεις: α/ το 1991 και 2001 με τους πολέμους στον Κόλπο και β/ με την 9/11, που εγκαινιάσθηκε το νέο δόγμα του Πολέμου κατά της «Τρομοκρατίας».

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Υπάρχει Σχέδιο. Στον μεταμοντέρνο κόσμο μας, αυτό εξυφαίνεται στα άδυτα των σύγχρονων «ανακτοβουλίων», δηλ. των μυστικών υπηρεσιών, των αποκρυφιστικών εταιρειών και των υπερεθνικών δικτύων. Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 είναι μια συνωμοσία και ένα ορόσημο, γιατί: α/ πολλοί αφελείς ή δύσπιστοι κατάλαβαν πόσο κυνικά χτυπά τους λαούς η Νέα Τάξη, β/ οι Επικυρίαρχοι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω πριν αιματοκυλίσουν τον κόσμο. Τώρα κάνουν πρόβα τζενεράλε για πυρηνικό χτύπημα των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν και της Β. Κορέας και ‘γαία πυρί μιθχήτω’.

Σύμφωνα με τον καθηγητή του Χάρβαρντ και Πρίνστον, Carroll Quigley (Κάρολ Κουΐγκλυ), που υπήρξε «εκ των έσω» γνώστης και έμπιστος της «ελιτίστικης ομάδας» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων(NWΟ): «Αυτό το δίκτυο... το έχω μελετήσει επί 20 χρόνια... τα έγγραφά του και τα μυστικά αρχεία του... οι στόχοι τους φθάνουν στην δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος οικονομικού ελέγχου σε ιδιωτικά χέρια ικανού να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και στην παγκόσμια οικονομία συνολικά. Το σύστημα προγραμματίσθηκε να ελέγχεται με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες παγκοσμίως που θα δρούσαν ενορχηστρωμένα, με μυστικές συμφωνίες που θα υπογράφοντο σε μυστικές διαβουλεύσεις και συσκέψεις».

Η μεγάλη αλλαγή που επιδιώκουν να κάνουν στον κόσμο οι δυνάμεις της «globalization» δεν είναι μόνο οικονομική, όπως διατυμπανίζουν οι εκφραστές του νεοφιλελεύθερου οικονομικού διεθνούς κατεστημένου. Είναι προπαντός ιδεολογική και αφορά έναν άλλο τρόπο ερμηνείας της ιστορίας και κοσμοθέασης, που εξυπηρετεί την μετεξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος που βγήκε «νικητής» από τον Ψυχρό Πόλεμο. Αυτός μετεξελίχθηκε σ’ ένα υπερεθνικό ασύδοτο παγκοσμιοποιημένο νεοφιλελεύθερο μοντέλο, που συνδυάζει την απληστία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου με μια ιδεολογία και πρακτική που έχει ενσωματώσει το δουλαπαρικό σύστημα του Μεσαίωνα και χρησιμοποιεί τα περισσότερα συνθήματα- ιδεολογήματα του 20ου αιώνα (της δεξιάς, της αριστεράς, τα αποκρυφιστικά, τα ματεριαλιστικά, τα θεοκρατικά κ.α), όσο αντίθετα, αλλοπρόσαλλα και αλληλοσυγκρουόμενα κι αν υπήρξαν αυτά μεταξύ τους και όσο απραγματοποίητη είναι η υλοποίηση τους. Ετσι εξηγείται η σημερινή γενική διάλυση όλων των θεσμών της Ελληνικής Πολιτείας και η πτώση όλων των αξιών του λαού μας, για να δεχθεί λίαν συντόμως και άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος και την στέρηση της ελευθερίας και της εθνικής του ανεξαρτησίας. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -ή οποία προς ευφημισμόν απεκλήθη «πολυπολιτισμική κοινωνία»- προωθείται με:

Φασιστικές μεθοδεύσεις: άκρατος μιλιταρισμός, υπερσυγκέντρωση εξελιγμένου πολεμικού οπλοστασίου, στρατοί μισθοφόρων, νέα «έξυπνα όπλα», πυρηνικά και βιοχημικά, νέες τεχνολογίες για στρατιωτικούς σκοπούς, συγκεντρωτικός έλεγχος (Μεγάλος Αδελφός), αντιδημοκρατικές διαδικασίες (η ολιγαρχία που αποφασίζει, Patriot Act κλπ.), αεροπλάνα-φυλακές της CIA, επανεισαγωγή βασανιστηρίων μετά τον Β!Π.Π, τρομονόμοι, Γραφειοκρατία των Βρυξελλών, Προστασία Ατομικών Δεδομένων των Εγκληματιών και Απατεώνων, Κλεπτοκρατία, ελεγχόμενα ΜΜΕ κλπ...

Σοσιαλδημοκρατική και Αριστερή Ρητορική: «Εξαγωγή Δημοκρατίας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων», φεμινισμός, προστασία μειονοτήτων (στον βαθμό που εξυπηρετεί την διάσπαση εθνικών ιστών ), διαγραφή της έννοιας του έθνους, διεθνιστικά συνθήματα που θυμίζουν την πρώτη περίοδο (προ της σταλινικής αναδίπλωσης) στην ΕΣΣΔ, έγκλημα, βία πτώση των διαχρονικών αξιών.

Τεχνολογικές Μεγαλοστομίες: Νέες τεχνολογίες, «κοινωνία της γνώσης», γενικευμένη ηλεκτρονική παρακολούθηση, διαρκής Ανάπτυξη, Αδιαφορία για το Φυσικό Περιβάλλον, άνοιγμα του χάσματος πλούσιων-φτωχών κ.ά. Όμως παρά την τεχνολογική άνοδο η ποιότης ζωής των λαών καθημερινά χειροτερεύει.

Φονταμενταλιστική και Διχαστική Ηθική: Είτε Προτεσταντική-Βιβλική  (Χριστιανοσιωνιστές), Νεογνωστικά και  μεταφυσικά ρεύματα που αναβίωσαν στον 21ο αιώνα, «διαίρει και βασίλευε», « Σύγκρουση Πολιτισμών» Υποκρισία.

Συμπιλήματα από Ανατολικό και Δυτικό Μυστικισμό: Γιόγκα, Φενγκ-Σούϊ, ταρώ, δρυϊδισμός, αποκρυφιστικός συμβολισμός «τύπου Κώδικα ντα Βίντσι», νεομαγεία, αστρολογία, σατανισμός, ταλεμπανισμός, Θεοκρατία κ.α.

Ο «πολυπολιτισμός», το εθνοτικό ανακάτωμα, τα «ατομικά δικαιώματα» των πιο απίθανων ανθρώπινων κοινοτήτων ή μειονοτήτων σε βάρος των πλειοψηφιών (αύριο, γιατί όχι, των παιδεραστών, των κτηνοβατών και των κανιβάλων), όπως χρησιμοποιούνται από το νεοταξικό θεωρητικό οπλοστάσιο οδηγούν σε μια μονοδιάσταση πλανητική εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση των πάντων. Μεταβάλλουν τον άνθρωπο σε μισάνθρωπο-σουπερ-καταναλωτή, σε ανεγκέφαλο σκλάβο, σε «μαζάνθρωπο» που αναμένει κάποιον φυσικό ή μεταφυσικό Μεσσία να τον λυτρώσει. Και με την επιβολή των «πολιτικά ορθών» ιδεολογημάτων και της μαύρης προπαγάνδας τους δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε αντίσταση ή εμπόδιο στην ανεξέλεγκτη κίνηση του Κεφαλαίου, των Ναρκωτικών, των Στρατιών των μεταναστών, των παρακμιακών ιδεολογημάτων, των υλικών σκουπιδιών και των βλαβερών τροφίμων προς χρήση ή βρώσιν . Αυτό θέλουν. Την εξαφάνιση όλων των τοπικών αντιστάσεων στο διεθνοποιημένο χρηματιστηριακό Κεφάλαιο.

Έλληνες και φιλέλληνες εγερθείτε. Ο κόσμος δεν πηγαίνει καλά. Ο καθένας μας πρέπει να πάρει θέση στην επερχόμενη παγκόσμια ανατροπή.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Κείμενο προς εκτύπωση

 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος  γράφει ιστορία
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ' αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα...!
Μάγειρας

 Όποιος ελέγχει το παρόν,
ελέγχει και το παρελθόν.
 Όποιος ελέγχει το παρελθόν,
"καθορίζει"
το μέλλον
George Orwell

    Θερμοπύλες
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ απ' το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ' ίσιοι σ' όλες των τες πράξεις.
Αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία.
Γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
Είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
Πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε.
Πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
Όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
Πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος.
Κ΄ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Κ.Καβάφης 1903

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

ΑΡΧΕΙΟ

Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν
Νά είσαι καλά καί νά χαίρεσαι, οι θεοί δέ νά σού δίδουν ευτυχία. (Οδύσσεια Ω 402.)