η φωνή σου

η στήλη μας

Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

Αθήνα 2004

Athens 2004

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 

 

  

«Μέγιστη πολιτική Απατεωνιά»

«Μέγιστη πολιτική απατεωνιά,» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικoύ Κόμματος της Γερμανίας Edmund Stoiber τη φόλα «Η Γερμανία δεν θα πάρει μέρος στο προβλεπόμενο πόλεμο που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ με το Ιράκ» που έριξε ο σημερινός γερμανός Καγκελάριος Gerhard Schröder λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2002 για να εκμεταλλευτεί τον πλατύ αντιπολεμικό παλμό των μαζών για να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Στο κείμενο του στις 2.10.2002 βλέπε «Μετανάστης» «μαύρα κόκκινα» όσον αφορά το άρθρο της κυρίας, Μελίνας Αποστολάκη, «Η κεντροαριστερά στο προσκήνιο»

Τότε έγραφε ο Μάγειρας

«Αξιότιμη κυρία, η σημερινή Κεντροαριστερά, είναι διαβρωμένη. Δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα των λαών της ΕΕ. Ταυτόχρονα η συντηρητική δεξιά έχει παραμεληθεί στρατηγικά για να διαφυλαχτεί και να προστατευτεί η λαίλαπα της παγκόσμιας δικτατορίας. Μια που ενδιαφέρεστε για τα κοινά, ερευνείστε την πραγματική ποιότητα της σημερινής κεντροαριστεράς. Είμαι σίγουρος δεν θα σκοντάψετε. Δούρειος ίππος λοιπόν ο Schröder και ο Fischer, θα χτυπήσουν τελικά χέρι με χέρι με τους πολεμοκάπηλους του πετρελαίου το Ιράκ. Είναι προωθημένα πιόνια του Παγκόσμιου Σιωνοφασισμού. Η αντιπολεμική τους προπαγάνδα ήταν πολιτική συμπαιγνία για αναρριχηθούν στην εξουσία και το κατάφεραν. Οι επόμενες μέρες θα μιλήσουν.»

Μάγειρας
metanastis@t-online.de 

 

 

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος γράφει ιστορία
ο μετανάστης

κεντρική σελίδα

 ΑΡΧΕΙΟ