η φωνή σου

η στήλη μας

   
Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com
 


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 
 
 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

 Ελληνικό Θέατρο
Βούπερταλ
Griechisches Theater
Wuppertal

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 DIAGORAS

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
 

 

 

Παλαιστίνη: Τα υποχθόνια σχέδια των σιωνιστών
Μάγειρας, 5.12.2006

Καμία κυβέρνηση του κόσμου δεν είναι τόσο εξαρτημένη από τις μυστικές της υπηρεσίες όσο η κυβέρνηση του Ισραήλ. Γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση, αφού μια κλίκα σιωνιστών, με το διάσπαρτο μηχανισμό πληροφοριών ανά την Υδρόγειο, ονειρεύονται να είναι οι συντονιστές τις παγκοσμίας πολιτικής και μέχρι σ΄ ένα σημείο τα καταφέρνουν ακόμη.

Τον Ιούνιο του 2001 ο πρόεδρος Bush είχε δώσει εντολή στον τότε υπουργό Εξωτερικών Colin Powell, τον διακεκριμένο εβραίο σιωνιστή διευθυντή της CIA George Tenet και την προϊσταμένη του Συμβουλίου Ασφάλειας κυρία Condolezza Rice, σημερινή υπουργό Εξωτερικών, μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου, του ιδίου τότε έτους, να δώσουν λύση στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Ο Bush, ηγέτης ενός κόμματος, υπουργός του οποίου στο παρελθών, James Baker, είχε πει σε μια συνεδρίαση: «Fuck the Jews» «Γαμήστε τους Εβραίους», όντως «ήλπιζε» σε μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνεργασία με τους σιωνιστές, που είχαν χάσει μεν τη μόνιμη θέση του υπουργείου Εξωτερικών της κλιντονικής εποχής είχαν καταφέρει όμως να βάλλουν στα χέρια τους τη διεύθυνση της CIA. Και αντί να λύσει το παλαιστινιακό πρόβλημα ο Tenet ξαφνικά στις 11 Σεπτεμβρίου εξαφανίζονται τα «δίδυμα» -εν γνώσει της Mossat- της Νέας Υόρκης και βάση πλαστών πληροφοριών που του ξεφούρνισε πάλι ο Tenet o Bush βρίσκεται πλεγμένος στην κόλαση του Ιράκ. O Tenet απομακρύνθηκε μεν από τη θέση του, ως φαίνεται όμως η θυσία του δεν πήγε χαμένη. Αφού στις 7.11.06 στις γερουσιαστικές εκλογές ο Bush και το κόμμα του βρέθηκαν στο απόγειο της πολιτικής τους αναμέτρησης και τούτο μόνο και μόνο από την αρνητική πορεία του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος δεν είναι άσχετος από τα σπέρματα του Clinton στο φόρεμα της Lewinski. Οι σιωνιστές σήμερα κατάφεραν να ξαναδυναμώσουν τις πολιτικές θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος, εφόσον αυτό είναι το καράβι τους με το οποίο μπορούν να ονειρεύονται το παγκόσμιο ταξίδι τους. Και τούτη τη φορά, στις προεδρικές εκλογές του 2008, με στόχο όχι μόνο τα υπουργεία αλλά και την προεδρία με την εβραία Hilary Clinton.

Στις μέρες μας που το κόμμα το ρεπουμπλικάνων κραδαίνεται, ο μεν James Baker έχει αναλάβει την προεδρεία κάποιας συντονιστικής Επιτροπής που ψάχνει να βρει μια θετικότερη πορεία του ιρακινού πολέμου ενώ η Condolezza Rice ταξιδεύει πάλι για πολλοστή φορά στη Μέση Ανατολή με στόχο για να βρει κάποια ειρηνευτική λύση.

Κατά τη διαδρομή της συναντήθηκε με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Mahmud Abbas στην Ιεριχώ, η οποία είναι κατειλημμένη από τους ισραηλινούς. Στη συνέχεια συναντήθηκε στην Ιερουσαλήμ με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Ehud Olmert από εκεί μετέβη στην Ιορδανία όπου είχε συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αιγύπτου, Ιορδανίας

Πως έχουν όμως στην ουσία τα πράγματα από τα οποία απορρέουν όλα τα φαύλα; Και η ουσία των πραγμάτων αυτών βρίσκεται στις πηγές των μελλοντικών επιδιώξεων των σιωνιστών του Ισραήλ που η πλειοψηφία του λαού δεν τα γνωρίζει. Οι σιωνιστές του Ισραήλ ουδέποτε σκέφτηκαν να συμφωνήσουν για την ίδρυση η μάλλον την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους. Ο στόχος τους είναι να αγανακτήσουν τους Παλαιστίνιους έτσι η πλειοψηφία να διαλέξει το δρόμο της εθελοντικής μετανάστευσης και τους λιγοστούς που θα μείνουν να τους αφομοιώσουν σαν μειοψηφία στο κράτος του Ισραήλ που θα μείνει μόνο του κυρίαρχος του τόπου.

Γι΄ αυτό και όταν μια σχετική λύση φτάνει στο δώδεκα παρά πέντε, κάτι το «απρόοπτο» συμβαίνει και αναβάλλονται οι διαπραγματεύσεις. Για τη λειτουργία των «απρόοπτων» αυτών, που είναι αναμεμειγμένοι και οι Σαουδάραβες σεΐχηδες του πετρελαίου, έχουμε μιλήσει σένα από τα άρθρα μας στο παρελθόν.

Φαίνεται, μετά την αποτυχία της τελευταίας επίθεσης του Αυγούστου κατά του Λιβάνου από τους Σιωνιστές διαμορφώνεται μια νέα πολιτική κατάσταση όσον αφορά τις σχέσεις των ΗΠΑ μ΄ εκείνες των αραβικών και ισλαμικών χωρών.

Το ίδιο στόχο εξυπηρετούσε, όπως φαίνεται εκ των υστέρων, και η επίσκεψη του απεσταλμένου συμβούλου των Εξωτερικών από τον Blair τέλη Οκτωβρίου στη Δαμασκό καθώς και η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier στη, Δαμασκό.

Οι ΗΠΑ και οι συνοδοιπόροι τους φαίνεται έχουν βάλλει ως στόχο διαμέσου της Συρίας να ελέγξουν την κατάσταση στο Λίβανο και στην Παλαιστίνη, αφού η Συρία αν και έχει αποσύρει τις δυνάμεις της από το Λίβανο ελέγχει τις εισόδους οπλισμού που φτάνουν στα χέρια της Hisbollah και ο αρχηγός του Πολιτικού Γραφείου της Hamas, Khaled Meschaal, έχει την έδρα του στην Δαμασκό όπου παίρνονται και βασικές πολιτικοϊδεολογικές αποφάσεις.

Όλο το σκηνικό αν και γίνεται για την επίτευξη ενός ενιαίου καπελώματος των αραβοϊσλαμικών χωρών η κίνηση αυτή δεν αποκλείεται να οδηγήσει τους σιωνιστές του Τελαβίβ σε πολιτική απομόνωση.

Με τη σειρά της η απομόνωση αυτή δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέο τρομοκρατικό κύμα και τώρα με στόχο τη Γερμανία αφού αυτή πολιτικά και στρατιωτικά για πρώτη φορά μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται αντιμέτωπη με τα στρατεύματα των σιωνιστών, έστω, και εικονικά στις ακτές του Λιβάνου. Για όσους δεν καταλαβαίνουν. Δεν υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση πάνω στην υδρόγειο που δεν ελέγχεται και αν λάχει δεν χρησιμοποιείται από τη Mossat.

metanastis@t-online.de

 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος  γράφει ιστορία
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ' αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα...!
Μάγειρας

 Όποιος ελέγχει το παρόν,
ελέγχει και το παρελθόν.
 Όποιος ελέγχει το παρελθόν,
"καθορίζει"
το μέλλον
George Orwell

    Θερμοπύλες
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ απ' το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ' ίσιοι σ' όλες των τες πράξεις.
Αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία.
Γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
Είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
Πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε.
Πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
Όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
Πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος.
Κ΄ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Κ.Καβάφης 1903

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

ΑΡΧΕΙΟ

Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν
Νά είσαι καλά καί νά χαίρεσαι, οι θεοί δέ νά σού δίδουν ευτυχία. (Οδύσσεια Ω 402.)