η φωνή σου

η στήλη μας

   
Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com
 


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 
 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

 Ελληνικό Θέατρο
Βούπερταλ
Griechisches Theater
Wuppertal

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 DIAGORAS

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
 

 

 

Η νομοτελειακή εξέλιξη
Μάγειρας, 4.12.2005

Είναι δοσμένη πραγματικότητα, ότι κάθε θρησκεία, κάθε πολιτισμός, κάθε εθνικότητα και ράτσα ανθρώπων έχει το δικό του βαθμό φανατισμού. Κάνει βήματα πότε μπροστά και πότε πίσω. Όντως όμως, είναι όλοι καταδικασμένοι στην ανανέωση και την εξέλιξη, που δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά απομάκρυνση από τις δοσμένες ουτοπίες κάθε «άφθαρτης» ιδεολογίας.

Η απρόσωπη, αυτοδιορισμένη «παγκόσμια κυβέρνηση» εκμεταλλευόμενη αυτήν την ιστορική νομοτελειακή εξέλιξη των ανθρωπίνων κοινωνιών, άλλα προπαγανδίζει και άλλα επαγγέλλεται.

Ο Προτεσταντισμός της «μπουσικής» εποχής, άλλο τόσο οι Μαμωνάδες των Σιωνιστών και οι εξωθημένοι στην απογοήτευση ισλαμιστές ενσωματώνουν ό,τι φανατικότερο έχει να παρουσιάσει η σημερινή ανθρωπότητα.

Στην πραγματικότητα και οι τρεις τάσεις συντελούν θεαματικά στην βίαιη επιβολή της Νέας Παγκόσμιας τάξης τη μοναδικότητα του Σιωνο-Φασισμού.

Ένας πληροφορημένος πολίτης με σύγχρονη προοδευτική σκέψη, δεν ανήκει σε καμία θρησκεία, δεν αισθάνεται μέλος μόνο ενός και μοναδικού έθνους, δεν επιμένει, ό,τι εκείνο που πρεσβεύει είναι και το καλύτερο, το ιδανικότερο, αλλά και δεν υπακούει και στους Illuminati, τους σύγχρονους Ιησουΐτες των λογιών, λογιών, αποκρυφιστικών οργανώσεων. «Ανθρώπινον εστί το σωκρατίζειν».

Κι όμως «πετάει ο γάιδαρος»

Οι επίδοξοι της επερχόμενης κοσμοκυριαρχίας του «Συμβουλίου των Σοφών» στην Ουάσιγκτον ήσαν σίγουροι για μια σαρωτική πολιτική νίκη της κ. Μέρκελ στην ΟΔΓ. Κι όμως τα κόκκινα χαλιά που έχουν ετοιμάσει για την υποδοχή της, στο απώτερο μέλλον, έχουν χάσει από το χρώμα τους. Ωστόσο τα γεράκια δεν εξεπλάγησαν από την αναπάντεχη πολιτική συμμαχία των «κόκκινων» και «Μαύρων» στη Γερμανία, όπου, σε τελική ανάλύση, οι Μανολιοί φοράνε την ίδιες γούνες.

Ωστόσο η «Μεγάλη Συμμαχία», δεν παύει να «επισκιάζει» το πεδίο της κοινής κοσμοκρατορικής πολιτικής στρατηγικής, αν όχι της λεγομένης ελεύθερης οικονομίας. Στην ώρα του ήρθε και το σκάνδαλο Air-CIA με τις γκανγκστερικές πτήσεις και τις φυλακές στην ΕΕ.

Έτσι ο νέος γερμανός υπουργός Εξωτερικών Steinmeier, προ των πυλών του Λευκού Οίκου, στο ταξίδι προετοιμασίας, ήταν υποχρεωμένος να έχει το θέμα στη διπλωματική του βαλίτσα. Πριν όμως προλάβει να ανοίξει τη τσαντούλά του, άκουσε να του λένε.:«Εμάς μη μας ρωτάτε να σας πούμε την αλήθεια. Εμείς δεν λέμε ποτέ την αλήθεια. Γι΄ αυτό σας λέμε εκ των προτέρων την αλήθεια γι να μη σας πούμε εκ των υστέρων ψέματα. Περιμένετε, θα πάρετε απάντηση»!

Πού είστε Πρωταγόρα και Γοργία; ανάθεμά σας που προσπαθούσατε να μετατρέψετε με τις σοφιστείες σας το μύθο σε λόγο. Σήμερα, οι μοντέρνοι σοφιστές, (οι μουρόχαυλοι) το μπορούν και μετατρέπουνε το λόγο σε μύθο. Και μετά σου λένε «δεν πετάει ο γάιδαρος»!

Ποιος απήγαγε την Γερμανίδα;

Οι αλλεπάλληλες απαγωγές σ΄ Ανατολή και Δύση και οι τρομοκρατικές επιθέσεις ούτως ή άλλως ανοίγουν το δρόμο για να προχωρήσουν ακάθεκτα τα «αντιτρομοκρατικά» στην ουσία κατασταλτικά μέτρα. Εδώ ανατίναξαν τα δίδυμα της Ν. Υόρκης για να ξεκινήσουν τον «αντιτρομοκρατικό» τους πόλεμο του πετρελαίου και θα δειλιάσουν να κάνουν απαγωγές και δολοφονίες προκείμενου να εγκαθιδρύσουν «νόμιμη» διεθνή αστυνομία δίπλα στην «παγκόσμια κυβέρνηση»;

Ήδη ο διευθυντής της CIA Πόρτερ Γκος διαβεβαίωσε την ύπαρξη μυστικών φυλακών της CIA σε διάφορα μέρη του κόσμου και σε ευρωπαϊκές χώρες. Ομολογία, όσο και φρικιαστική κι αν είναι, περίτρανα διαπιστώνει, ότι η διαδικασία «νόμιμης» αναγνώρισης των φυλακών αυτών και το παράλληλο δικαίωμα της διεθνούς δράσης της CIA και της MOSSAD στο χώρο της ΕΕ έχει ήδη αρχίσει.

Όπως αναφέραμε και στο τελευταίο μας άρθρο, η CIA δεν δρα μόνη της στις χώρες εκείνες που επιλέγει, αλλά πάντα σε συνεργασία με τα προωθημένα πιόνια σε θέσεις κλειδιά των κρατικών μηχανισμών, ακόμα και με κρυφές αλλά και φανερές κυβερνητικές αποφάσεις.

Το βρετανικό Κοινοβούλιο καταψήφισε το νέο αντιτρομοκρατικό νομοσχέδιο που προωθούσε ο Τόνι Μπλερ, απεναντίας το γαλλικό το υπερψήφισε.

Αλλά και στα συρτάρια των Βρυξελλών φωλεύουν μια αρμάδα από «αντιτρομοκρατικούς» κατασταλτικούς νόμους και σκληραίνουν κάθε μέρα.

metanastis@t-online.de

 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος  γράφει ιστορία
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ' αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μας ταυτότητα...!
Μάγειρας

 Όποιος ελέγχει το παρόν,
ελέγχει και το παρελθόν.
 Όποιος ελέγχει το παρελθόν,
"καθορίζει"
το μέλλον
George Orwell

   

Θερμοπύλες
Κ.Καβάφης 1903

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
Ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες
Ποτέ απ' το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ' ίσιοι σ' όλες των τες πράξεις.
Αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία.
Γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
Είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
Πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε.
Πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.
Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
Όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
Πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος.
Κ΄ οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

 

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

ΑΡΧΕΙΟ

Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν
Νά είσαι καλά καί νά χαίρεσαι, οι θεοί δέ νά σού δίδουν ευτυχία. (Οδύσσεια Ω 402.)