η φωνή σου

η στήλη μας

Μετανάστης
Αδέσμευτο περιοδικό στο διαδίκτυο

Εκδίδεται από επιτροπή

metanastis@metanastis.com


Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου 

ΕΠΕΨ
Επιστολική Ψήφος

Λογοτεχνία της διασποράς  ΕΕΛΣΠΗ

Ελληνική Γλώσσα 

Οργανισμός 
 διεθνοποίησης
 Ελληνικής Γλώσσας
ΟΔΕΓ

Ελληνική Μουσική

Τέχνη & Πολιτισμός

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΜΑΥΡΑΚΟΚΚΙΝΑ 

Ποίηση

Ενδιαφέροντες
Κόμβοι

Επιστολές

Αρχείο

Αθήνα 2004

Athens 2004

Αλέξανδρος ο Μέγας

Alexander der Grosse

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ
(ΕΕΛΣΠΗ) - ΕΔΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Γερμανία, 15.03.2003
Παγκόσμιος κύκλος συνεντεύξεων (ΕΡΑ 5)

Ανοιχτή ανακοίνωση-ενημέρωση

προς τα μέλη, επίτιμα μέλη και φίλους της ΕΕΛΣΠΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και φίλοι, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων και προσπαθειών μας προς κάθε κατεύθυνση με στόχο τη διεύρυνση της Ένωσής μας, παράλληλα με τις συχνές προβολές των ΟΜΜΕ, τα θετικά σχόλιά τους και το θερμό αγκάλιασμά τους, στο πλευρό μας υπάρχει και το γηγενές στοιχείο: εφημερίδες, ιστοσελίδες, δημοσιογράφοι, επιστήμονες και απλοί συμπατριώτες, τιμούν με αναφορές τους την προσπάθειά μας.

Εδώ και πολύ καιρό σ' αυτό το πλαίσιο ενταγμένη είναι και η «ΕΡΑ 5 ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», η οποία μας έχει παρουσιάσει πολλές φορές σαν ΕΕΛΣΠΗ με αλλεπάλληλες συνεντεύξεις απ' όλα τα σημεία του πλανήτη κι από αυτή τη θέση την ευχαριστούμε ακόμα μια φορά.

Μέσω του αγαπητού φίλου μας και επίτιμου μέλους της ΕΕΛΣΠΗ, Νώε Παρλαβάντζα, πληροφορούμαστε ότι η «ΕΡΑ 5 ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» θα πυκνώσει τις παρουσιάσεις της με έναν Παγκόσμιο κύκλο συνεντεύξεων όχι μόνο των μελών του Δ.Σ. της ΕΕΛΣΠΗ αλλά και με νέα μέλη της Ένωσης που μας πλαισιώνουν.

Έτσι και με τη βοήθεια της ΕΡΑ5 θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στον Ελληνισμό των Πέντε Ηπείρων και ιδιαίτερα, σε όσους δεν διαθέτουν υπολογιστές και πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα τους δοθεί η δυνατότητα να πληροφορηθούν και να μας προσεγγίσουν.

Στην φιλότιμη και αξιέπαινη πρωτοβουλία-προσπάθεια της ΕΡΑ 5 για μια αέναη προβολή της Ένωσής μας, θα παρακαλούσαμε θερμά όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο κύκλο των συνεντεύξεων να στείλουν στο γράφοντα τα τηλεφωνά τους για να μπορέσει ο κ. Νώε Παρλαβάντζας τηλεφωνικά να συνδεθεί μαζί σας.

Πιστεύουμε πως μέσα από τους συγγραφείς της διασποράς ο Λόγος θ' ακουστεί πλατιά, αυθεντικά και ελληνικά και θα αναδειχτεί η ΕΕΛΣΠΗ σαν πρεσβευτής και εκφραστής του Ελληνικού Πολιτισμού και των αξιών μας.

Για την ΕΕΛΣΠΗ

Φασούλας Βάιος

Ε.Ε. - Γερμανία – Μάρτη 15 2003 
Web: www.fasoulas.de 
e-mail: vaios@fasoulas.de 

 

Όταν "κοιμάσαι" άλλος γράφει ιστορία
ο μετανάστης

Το κείμενο εκφράζει την άποψη του συγγραφέα
κεντρική σελίδα

 ΑΡΧΕΙΟ