ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

 Αδέσμευτο περιοδικό στο  διαδίκτυο 

Εκδίδεται από επιτροπή

Η στήλη μας

metanastis@metanastis.com

  "METANASTIS"    
 Κι εσύ λαέ βασανισμένε πληρώνεις την αδιαφορία σου

Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ

www.metanastis.com
Εμείς το αραχάνθος τα σκορπίδια, οι διάττοντες, επιβήτορες στη ξένη γη, μέσα στο σκοτάδι της μέρας, στ’ αχνάρια του Διογένη, με τη βούληση μας, να θεμελιώσουμε την υποδομή του ελληνικού οράματος. Να βρούμε τη χαμένη μαςταυτότητα...!
Μάγειρας

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επιστολικής Ψήφου ΕΠΕΨ 

Λογοτεχνία της διασποράς
Λογοτέχνες και φίλοι

ΕΕΣΠΗ

Επιτρέπεται 
η αναδημοσίευση
 και μετάδοση των
ηλεκτρονικών σελίδων του
αρκεί ν' αναφέρεται 
τ' όνομά του

                                     

Όταν λένε και ξελένε και δεν ξέρουνε τι λένε

(Απαντώντας στον κ. Σκανδαλίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κυρ. Θ. Ρουσόπουλος, δήλωσε: -Ελευθεροτυπία, 28.12.01-
«Εστω και αργά, ένας υπουργός, ο Κ. Σκανδαλίδης, παραδέχθηκε όσα μέχρι χθες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διέψευδε. Ο κ. Σκανδαλίδης ομολόγησε σήμερα ότι δεν αισθάνεται καθόλου υπερήφανος για το γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές κατείχαν εκλογικό βιβλιάριο και ψήφισαν άνθρωποι με ένοχο ποινικό παρελθόν και κυρίως άνθρωποι
οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με την ελληνική καταγωγή»)

Η Επιτροπή Επιστολικής Ψήφου στην, ΟΔΓ, αρμόδια για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες Ευρωπολίτες νοιώθει των οικτιρμών της, όταν διαβάζει πικρές αλήθειες που δεν χωνεύονται ούτε κι από τα καλύτερα στομάχια όπως του κ. Σκανδαλίδη στον οποίο αναφέρεται ο κ. Ρουσόπουλος.
Ταυτόχρονα η ΕΠΕΨ απευθύνει στον κ Σκανδαλίδη το ερώτημα.:
«Πώς αισθάνεστε κ. Σκανδαλίδη, όταν στην Ελλάδα ψηφίζουν βαρυποινίτες μη Έλληνες και οι επτακόσιες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες ευρωπολίτες με δικαίωμα ψήφου δεν μπορούν να κάνουν χρήση της Επιστολικής Ψήφου σε μια περίοδο, όπου άρχισαν οι λαοί να ψηφίζουν διαμέσου του διαδίκτυου; Μα θα μας πείτε ευγενικά μια μέρα δεν θα είστε περήφανος και γι αυτό. Τι κρίμα να μην είστε από σήμερα ταπεινός για να έχετε και λίγη πολιτική προσωπικότητα αργότερα, αν έχει μείνει βέβαια ίχνος προσωπικότητας στο είδος των πολιτικών!

Μάγειρας
metanastis@t-online.de 

 

ΕΠΕΨ

 Κεντρική  Σελίδα

 ΑΡΧΕΙΟ