Επιστολική Ψήφος


«Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επιστολικής Ψήφου στη ΟΔΓ» α.Σ.
«Initiativkomitee Briefwahl fuer Griechen in der BRD» e.V.
40223 Duesseldorf,   Brunnenstr 18,   Tel: 0211-502547
-Ε Π ΕΨ-
c/o dialogos@t-online.de

«ΔΙΑΛΟΓΟΣ»

6η  έκδοση,   Απρίλης 1998, υπεύθυνος για τη σύνταξη Ανέστης Κελίδης.
Josefstr.2,  45473 Muelheim an der Ruhr,  Tel.+Fax 0208-478181,
ikaros@t-online.de και dialogos@t-online.de

Ελληνίδα, Έλληνα, απόδημε στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Εργαζόμενες και εργαζόμενοι, μητέρες, νοικοκυρές, νεολαίοι με το όραμα της αύριο. Επιστήμονες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, διανοούμενοι. Κοινότητες και κάθε είδους σύλλογοι, πιστοί και άθεοι, Εκκλησία και ιερείς, συνταξιούχοι, μικροί και μεγάλοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες. Δεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί, κομμουνιστές, εθνικιστές και όλων των πολιτικών ιδεολογιών απόδημες/οι, ελληνίδες και έλληνες πολίτες.

Στις 25 του Οκτώβρη 1998 ημέρα Κυριακή και  ώρα 11.°° π.μ. μπροστά στην      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΝΝΗ
An der Marienkapelle 10,   D-53179 Bonn

Θα γίνει:

ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΕ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΜΑΣ  ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ
ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ

Τέρμα στη δανεισμένη ελευθερία. Όχι πολίτες δευτέρας κατηγορίας τον 21ον αιώνα, στη χώρα που γεννήθηκαν τα πολιτικά δικαιώματα.  -  Ο  Χ  Ι  - στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με απόδημους πολίτες στο κέντρο της Ενωμένης Ευρώπης με τη σφραγίδα:

« Ο ΚΑΝΕΝΑΣ »

Ειδική πληροφόρηση:
Ο «Διάλογος» θα φροντίσει για την άδεια της διαδήλωσης. Δεν θα γίνει πορεία. Δεν υπάρχει κεντρική καθοδήγηση της συγκέντρωσης. Ανήκει σ’ολόκληρο τον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ» απόδημο ελληνισμό. Μπορούν να ‘ρθούν όλοι: μεμονωμένοι, με εκδρομικές ομάδες. Σαν κοινότητες, σύλλογοι, ενορίες, κόμματα και με όποιο όνομα θέλουν. Δεν θα υπάρχει κεντρικός ομιλητής. Όλοι θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν, εφόσον θα το επιτρέπει ο χρόνος. Καλά θα είναι το αίτημά σας, να το φέρετε γραμμένο, σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να μιλήσετε, να το δώσετε στον αρμόδιο της πρεσβείας. Θα συντελούσε πολύ θετικά, αν μας κάνατε γνωστή τη συμμετοχή σας μέχρι της 10. Οκτωβρίου 1998 .
Βάλε κι εσύ τον οβολό σου. Κάνε φωτοαντίγραφα και μοίρασε το κείμενο αυτό!

ΕΠΕΨ                                     METANASTIS