Επιστολική Ψήφος


«Επιτροπή Πρωτοβουλίας Επιστολικής Ψήφου στη ΟΔΓ» α. Σ.
«Initiativkomitee Briefwahl fuer Griechen in der BRD» e.V.
40223 Duesseldorf,   Brunnenstr 18,   Tel: 0211-502547
-Ε Π ΕΨ-
                                                        c/o: dialogos@t-online.de

ΜΑΤΩΜΕΝΗ   ΑΝΑΣΤΑΣΗ   1999

Οι αντιπρόσωποι πράκτορες του αρχισατανά, Βεελζεβούλ -MOSSAD και CIA- με εκτελεστές τους Clinton, Solana, Schroeder, Scharping, Fischer  και όλο το ΝΑΤΟϊκό   δολοφονικό σκυλολόϊ, καλυμμένοι με τον «σοσιαλιστικό» και «ειρηνικό» μανδύα. υπακούοντας στις εντολές των πατέρων του ψεύδους και της καταστροφής των «στρατηγών της Γουόλ Στρητ»   ξεχνώντας την αναμνηστική πλάκα του Αούσβιτς με   κρύο ζήλο, πλημμύρισαν τον χριστιανικό κόσμο την  άγια   αυτή μεγάλη μέρα με αίμα στο κέντρο της Ευρώπης.
Ο Ελληνικός πολιτικός κόσμος και ο ελληνικός λαός ξεχώρισαν τη θέση τους, όπως το επιτάσσει ο πολιτισμός μας,  από τον βαρβαρισμό και μπήκαν πρώτη στη μάχη με τις διαδηλώσεις τους  να  σταματήσουν το μακελειό.
Δεν έγινε όμως το ίδιο και με τους Έλληνες  που ζουν έξω από την Ελλάδα στη Ευρώπη ενώ έπρεπε να είμαστε πρώτοι στις δημόσιες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις.
Γιατί μείναμε απ΄ έξω και είμαστε ακόμη μουδιασμένοι;
Διότι το μακελειό ήταν οργανωμένο, από τη δύναμη της ακατέργαστης ύλης τα ανθρωπόμορφα τέρατα σήμερα στη Γιουγκοσλαβία αύριο στη χώρα μας, εδώ και δέκα χρόνια, που φρόντισαν παράλληλα να μας υπνωτίσουν και να μας κονσερβοποιήσουν. Στο χώρο αυτό έπαιξαν και παίζουν καταστροφικό ρόλο  εις βάρος του Ελληνισμού, εν γνώσει ή εν αγνοία τους, «στη ουσία καθαροί εθνικοί προδότες», ολόκληρη στρατιά Ελλήνων             πολιτικών και διπλωματών για λογαριασμό  μιας δράκας απάνθρωπων καπιτάλ- κοσμοκρατόρων. Εκμεταλλεύτηκαν  το σεβασμό που τρέφει ο έλληνας πολίτης στα κρατικά του όργανα τους νόμους και τους θεσμούς της χώρας του. Έτσι, μέσα από κόμματα, πρεσβείες και προξενεία κρατάνε τα πολιτικά γκέμια  και ελέγχουν κάθε οργανωμένη κίνηση και την σαμποτάρουν στο γέννημα της.
Ελληνίδα, Έλληνα σήμερα που θα αφήσεις  το χώρο αυτό της Εκκλησίας με το καινούργιο άγιο φως,  με τη λαμπάδα σου στο χέρι . Άνοιξε τα μάτια σου το μυαλό και τη ψυχή σου, να δεις  τις φλόγες του ΝΑΤΟ που σκορπάνε φωτιά και όλεθρο στο όνομα κάποιας «ανθρώπινης ιδέας» δίπλα από την πόρτα σου. Αύριο δεν αποκλείεται να είναι η σειρά σου. Η φωτιά  δεν σβήνει με τη φωτιά. Ούτε με το μωσαϊκό νόμο των Εβραίων «Οδούς αντί οδόντος και οφθαλμός αντί οφθαλμού» Αλλά με την αγάπη στον ίδιο τον εαυτό σου που δεν είναι άλλη από την αγάπη στον συνάνθρωπό σου. «Γνώθι σ΄ αυτόν» λοιπόν.  Ξεκαθάρισε με τη δύναμη της λογικής σου το περιβάλλον σου.
Ή Επιτροπή  Πρωτοβουλίας  για την Επιστολική  Ψήφο δεν έχει άλλο όραμα από το να αγωνίζεται να ρίξει λίγο  φως εκεί που οι ωρυόμενοι  λέοντες ρίχνουν τη δίνη  του σκότους και τον θάνατο. Να ενδιαφερθείς και Συ για τον εαυτό και να ζητήσεις με δυνατή φωνή.
«Θέλω να συμμετάσχω στα κοινωνικά τεκταινόμενα, θέλω να αποφασίζω  για την τύχη μου, θέλω να ΨΗΦΙΖΩ. Δώσε το παρόν σε κάθε διαδήλωση.

Χριστός Ανέστη  και ειρήνη  για όλους    10.04.99

Ο πρόεδρος                                              για τον τύπο
Αηδόνης Δονάτος, Νικολάου                          Ανέστης Κελίδης
                                                                                            e-mail:ikaros@t-online.de


ΕΠΕΨ                                        METANASTIS